fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Матч з Польщею буде найважливішим», – Руні

Нападник «Манчестер Юнайтед» і збірної Англії Уейн Руні впевнений, що зараз на Туманному Альбіоні достатньо молодих талановитих футболістів, щоб успішно виступити на чемпіонаті світу в Бразилії. Відзначимо, що англійці гарантовано потраплять на бразильський мундіаль, якщо 15 жовтня обіграють в домашніх стінах збірну Польщі.

Раніше керівник Футбольної асоціації Англії Грег Дайк заявив, що англійська збірна не зможе виграти чемпіонат світу в Бразилії.

«Спочатку Англії потрібно потрапити на чемпіонат світу в Бразилії, а вже після цього, я впевнений, наш головний тренер Рой Ходжсон буде мати можливість у товариських матчах непогано підготуватися до мундіалю. У збірної Англії є кілька дуже цікавих молодих футболістів», – розповів Уейн Руні.

На думку футболіста, всі розмови про те, що Англії не вистачає молодих гравців, не мають сенсу. Руні заявив, що може без проблем назвати шість-вісім молодих талановитих футболістів. На його думку, велике майбутнє матиме Таунсенд, є ще Старрідж, Уелбек, Джонс, Смоллінг, Окслейд-Чемберлен, Уїлшир і Уолкотт. Тому, впевнений англієць, збірна повинна бути задоволена тим колективом, який зараз є, і з нетерпінням чекати наступних ігор.

«Матч з Польщею буде для нас найважливішим. Поляки зараз виглядають краще, ніж Чорногорія. Вони будуть набагато небезпечніші на контратаках, і ми повинні бути до цього готові. Якщо ж ми зіграємо так, як і зі збірною Чорногорії, то все буде в порядку», – підсумував Руні.

Нагадаємо, що в п’ятницю Англія обіграла Чорногорію з рахунком 4:1. Завдяки цьому англійці утримали лідерство у відбірній групі Н. На другому місці у відбірковій групі йде Україна. Збірній Англії в рамках відбору на ЧС-2014 належить зіграти з Польщею, а Україні – на виїзді з Сан-Марино.

За матеріалами: sport-express.ua

Читайте також: