fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Події в Бірюльово. Поліція посилила патрулювання по всій Москві

Події, які відбувалися і тривають в Бірюльово, призвели до того, що правоохоронці посилили патрулювання по всій території російської столиці. Сьогодні ввечері в російських ЗМІ наводиться заява представника прес-служби московської поліції, що повідомив, що співробітники поліції посилили патрулювання по всій Москві, зокрема і на Манежній площі столиці Росії.

Також повідомлялося, що глава МВС Володимир Колокольцев провів нараду у зв’язку з подіями, що відбулися в останні дні в Бірюльово Західне. Про це повідомляє в. о. начальника управління інформації столичного міліцейського главку Світлана Кокотова. За її словами, було «зібрано екстрену нараду з питань масових заходів в Бірюльово Західне, в нараді беруть участь міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев і начальник столичного главку Анатолій Якунін».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Раніше ми повідомляли, що в російських ЗМІ з’явилася інформація про те, що по тривозі підняли особовий склад московської поліції, а причиною цього послужили події в столичному районі Бірюльово. У ніч на четвер у Західному Бірюльово був зарізаний Єгор Щербаков. Трагедія сталася на очах дівчини молодого чоловіка. Повідомлялося, що до вбивства 25-річного Єгора Щербакова може бути причетний приїжджий неслов’янської зовнішності.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: