fbpx
Політика

Євроінтеграція України. Янукович сподівається на підтримку Іспанії

 Президент України Віктор Янукович надіслав вітання Королю Іспанії Хуану Карлосу І з нагоди національного свята. Про це УНН повідомили у прес – службі Президента України Віктора Януковича.

 "Від імені народу України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди національного свята Королівства Іспанія – Дня Іспанської нації. Упевнений, що подальший розвиток двостороннього діалогу в дусі дружби і взаєморозуміння і надалі сприятиме розвитку всього спектру відносин між нашими державами, а також успішній реалізації перспективних проектів у сферах двосторонніх інтересів. Сподіваюся на підтримку Іспанією євроінтеграційних устремлінь України, зокрема в контексті підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом у листопаді цього року. Бажаю Вам, Ваша Величносте, міцного здоров’я та успіхів у Вашій відповідальній діяльності, а дружньому іспанському народові – благополуччя і процвітання. Прошу прийняти запевнення у моїй вельми високій повазі", – йдеться у привітанні.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Джерело: УНН

Читайте також: