fbpx
Новини світу

Напад на російського віце-консула в Панамі міг бути актом помсти – посол Росії в Панамі

 Посол Російської Федерації в Панамі Олексій Єрмаков вважає, що мотивом нападу на російського дипломата могла бути помста. Про це повідомляють ЗМІ. Згідно зі словами Олексія Єрмакова, в дипломатичному представництві такий варіант події не виключають.

 «У думці, яка одурманена наркотиками, могла дозріти ця ідея, і я такий варіант не виключаю», – заявив російський посол.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Відзначається, що в Панаму український громадянин, який раніше звертався до російського консульства, прибув півтора – два місяці тому як турист.

 Раніше посол Росії в Панами заявив, що віце – консул Євген Манилов був поранений громадянином України, який перебував у стані наркотичного сп’яніння.

 Єрмаков також додав, що Манилову зробили успішну операцію і зазначив, що стан віце – консула не викликає у медиків жодних побоювань.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Відзначимо, що Євген Манилов знаходився на автостоянці Міжнародного бізнес – центру в Панамі, в якому розташовується російське посольство, у супроводі ще 2 осіб, коли до нього підбіг молодий чоловік і завдав удару ножем на очах у безлічі очевидців.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: