fbpx
Спорт

У 2014 році в Тбілісі пройде командний чемпіонат Європи з легкої атлетики

 На минулому вчора, 11 жовтня, у Таллінні конгресі федерації з легкої атлетики Європи було прийнято рішення про проведення в Тбілісі командного чемпіонату Європи з легкої атлетики в 2014 році 20-24 червня. Як заявив президент федерації Грузії з легкої атлетики Олексій Ахвледіані, який був присутній на конгресі, федерацією була виконана величезна робота для того, щоб завоювати право проведення цього турніру в Грузії. У третій лізі командного чемпіонату Європи візьмуть участь близько 700 спортсменів з – понад 15 країн світу.

 «Даний спортивний захід на сьогодні розглядається в якості генеральної репетиції до Європейського молодіжного олімпійського фестивалю, проведення якого намічено на 2015 рік в Тбілісі. Легка атлетика полягає в числі тих 9 різновидів спорту, які входять в програму молодіжних олімпійських фестивалів», – сказав Ахвледіані.

 Намічений на 2015 рік Європейський молодіжний фестиваль, який пройде в Тбілісі, є одним із знаменних подій столиці Грузії. Міською владою Тбілісі енергійно ведуться роботи з будівництва відповідної інфраструктури для проведення фестивалю.

Молодіжний Олімпійський фестиваль пройде в Тбілісі (відео): 

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: