fbpx
Політика

Кличко звинуватив Януковича в намірі зірвати підписання СА

 Лідер партії «Удар» Віталій Кличко вважає, що президент України Віктор Янукович навмисно хоче зірвати підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. До таких висновків він дійшов, проаналізувавши дії голови держави, вірніше їх відсутність щодо Юлії Тимошенко.

 «До засідання Ради ЄС із закордонних справ, на якому ухвалюватиметься рішення про можливість підписання Угоди про асоціацію з Україною, залишилися лічені дні. Провідні представники країн – членів Євросоюзу і його керівних органів дали чітко зрозуміти президенту України, що підписання Угоди неможливе без вирішення проблеми вибіркового правосуддя та звільнення Юлії Тимошенко. Також добре відомі варіанти вирішення цього питання», – цитує Віталія Кличка прес – служба партії «Удар» .

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 При цьому ударівець заявив, що у разі провалу підписання Угоди вся відповідальність ляже на президента, а не на опозицію (яка, на думку Януковича,  діє неконструктивно), Юлію Тимошенко (яка нібито висуває нездійсненні умови для свого лікування) або Євросоюз (який не враховує зусиль України в євроінтеграційному питанні).

Читайте також: