Сноудени зустрілися в Москві

Після шестимісячної розлуки в Москві відбулася зустріч батька і сина Сноуденів і, як повідомляється, вона пройшла емоційно. Правда, невідомо, де вона відбулася, так як місцезнаходження Едварда Сноудена як і раніше, ретельно приховується.

Стало відомо, що Лон Сноуден пообіцяв  дати для російських журналістів велику прес-конференцію, на якій розповість про плани свого сина, Едварда.

Сноуден-старший розповів, що кошти на його подорож допомогла зібрати відома організація WikiLeaks, заснована іншим викривачем Джуліаном Ассанжем. Півроку WikiLeaks надає інформаційну, юридичну та фінансову підтримку колишньому програмістів ЦРУ ​​і АНБ.

Нещодавно повідомлялося, що кілька співвітчизників Сноудена, колишніх співробітників американських спецслужб, відвідали його в російській столиці, де вручили Едварду премію товариства імені Сема Адамса з формулюванням "За чесність і чистоту в розвідці".

Related Post

Фотографія викладена на сайті все того ж WikiLeaks, однак, за інтер’єром незрозуміло, де знаходиться ця кімната, урочисто прикрашена золотом і картинами. В американських ЗМІ повідомляється, що Едварда відвідували екс-співробітник ФБР Колін Роулі, колишній агент АНБ Томас Дрейк, Джеселін Раддак з Мін’юсту і Рей Макговерн з ЦРУ.

Перед відльотом до США вони розповіли журналістам з телеканалу Russia Today про свої враження від зустрічі зі Сноуденом: "Думаю у нього все добре, особливо враховуючи обставини, за яких він прилетів до Москви. Мені здалося, він виглядає чудово. Він зосереджений, розумний, веселий, сповнений ентузіазму і чудово виглядає!".

Сноудени зустрілися в Москві (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment