fbpx
Новини світу

Олександр Лебедєв пішов з бізнесу і займеться розслідуваннями в «Новій газеті»

 Співвласник «Нової газети» і непримиренний опонент Сергія Полонського Олександр Лебедєв заявив, що з понеділка, 14 жовтня, приступає до роботи у власному виданні в якості заступника головного редактора та голови бюро розслідувань. Уточнимо, що другим співвласником «Нової газети» є колишній президент СРСР Михайло Горбачов.

 Олександр Лебедєв настійно просить більше не називати його ні банкіром, ні бізнесменом, ні олігархом. «З цим зав’язав. Не підходжу ні за одним критерієм», – підкреслив Лебедєв і запропонував відтепер називати його «журналістом, видавцем, безробітним, доктором економічних наук, засудженим тощо» .

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Пост головного редактора «Нової газети» зараз займає Дмитро Муратов. Саме під його керівництвом і належить працювати Лебедєву. Муратов вже підтвердив інформацію про те, що у виданні з’явиться нове бюро розслідувань, окрім Олександра Лебедєва в нього увійдуть ще кілька осіб. Главред впевнений, що у Лебедєва «є великий обсяг інформації про корупцію, яку можна буде використовувати в роботі» .

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: