fbpx
Футбол

«Не бачу сенсу щось змінювати», – Хачеріді про контракт з «Динамо»

 На початку жовтня захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді, всупереч усім чуткам про перехід в стан «Шахтаря», продовжив контракт з «біло – синіми» на п’ять років.

 Про прийняття такого рішення, яке продовжило перебування Євгена Хачеріді в таборі киян, центральний захисник розповів в інтерв’ю прес – службі «Динамо».

 «Я радий, що продовжив контракт, і залишаюся в київському "Динамо"», – заявив українець.

 Щодо «Шахтаря», зазначив Хачеріді, то ним дійсно цікавилися в Донецьку.

 «Але я вирішив залишитися. Мені дуже комфортно в Києві, все-таки я п’ятий рік тут вже живу. Тому коли Ігор Михайлович Суркіс запропонував мені новий контракт з новими умовами, то я погодився. Не бачу сенсу щось змінювати», – розповів Євген Хачеріді.

 Він підкреслив, що коли-небудь хотів би спробувати пограти де-небудь у Європі. Про те, щоб пограти в європейському чемпіонаті, мріє кожен футболіст.

 «Зараз мені 26 років, можливо, у мене через рік або два буде така можливість. А поки що я футболіст "Динамо", і мені хочеться що-небудь виграти з моєю командою», – підкреслив захисник.

 Крім того, Хачеріді прокоментував ситуацію з головним тренером «Динамо» Олегом Блохіним. Раніше повідомлялося, що Блохін не міг знайти спільної мови з захисником. Проте нещодавно головний тренер назвав Хачеріді одним з найсильніших захисників в Європі.

 «Так, спочатку у нас не все було гладко, проте зараз все в порядку. Моє завдання працювати і тренуватися. Звичайно, мені приємно, що Олег Володимирович Блохін вважає мене сильним захисником, але я точно не кращий, мені ще є до чого прагнути, є ті компоненти, які мені потрібно покращувати в своїй грі. Наприклад, мені слід побільше працювати над довгими передачами. Я прислухаюся до думки тренера», – підсумував Євген Хачеріді.

 За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: