fbpx
Політика

Наталія Тімакова буде курирувати в уряді питання кіно і культури

Прес-секретар прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва Наталія Тімакова напередодні підтвердила, що буде курирувати в уряді питання кіно і культури.

"Область культури – це, безумовно, дуже важлива і відповідальна сфера робіт, і не буду приховувати, мені цікаво цим займатися", – заявила вона в інтерв’ю телеканалу "Дощ".

За словами Тімакової, є і більш прості апаратні причини – раніше її попередник, заступник керівника апарату, прес-секретар прем’єр-міністра Дмитро Пєсков "у своєму розподілі обов’язків теж мав департамент культури, відповідно, курирував ці області".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Тімакова пояснила, що в уряді прийнято рішення повернутися до старої схеми. Прес-секретар зазначила, що для неї дуже важлива підтримка державних культурних проектів, "тих, які пов’язані з нашими традиційними успіхами, наприклад, мультиплікація, яка завжди потребує підтримки та уваги держави", а також розвиток музейної справи та музеїв сучасного мистецтва.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

У той же час, незважаючи на особисті пріоритети, вона пообіцяла проявляти їх у мінімальних розмірах і виконувати доручення президента і голови уряду.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: