fbpx
Політика

Медведєв: «Нинішній урожай забезпечить продовольчу безпеку РФ»

Прем’єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв, виступаючи на урочистому вечорі в честь Дня працівників сільського господарства і переробної промисловості, заявив, що врожай, зібраний цього року, дозволяє забезпечувати продовольчу безпеку Росії.

"Загалом урожай, який нам вдалося отримати, а вам вдалося зібрати, – пристойний врожай у 90 мільйонів тонн", – сказав Медведєв. "Це хороша цифра, яка дозволяє нам забезпечувати продовольчу безпеку нашої країни", – підкреслив глава уряду.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Від імені уряду можу підтвердити, що всі наші плани, незважаючи на фінансові складності, на економічні проблеми, ми все одно виконаємо. Не сумнівайтеся, уряд не залишить село без нагляду, і всі зобов’язання будуть виконані в повному обсязі", – додав прем’єр-міністр.

Голова кабінету міністрів Росії привітав усіх аграріїв з їх професійним святом, подякував за їхню роботу і побажав подальших успіхів у праці.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: