fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Президент ВОБ РФ оцінив поведінку вболівальників під час матчу Росія-Люксембург позитивно

 За словами президента Всеросійського об’єднання вболівальників Олександра Шпригіна, їх організація сподівається, що Міжнародна федерація футбольних асоціацій не застосовуватиме серйозних санкцій до Російському футбольного союзу за те, що під час відбіркового матчу на чемпіонат світу-2014 між збірними Росії і Люксембургу на поле вибіг уболівальник.

 «Не знаю, як все, що відбувається, було показано в телетрансляції, але на стадіоні нічого незвичайного я не побачив. Поведінку російських уболівальників, які заповнили більше половини стадіону, я б оцінив позитивно. За винятком інциденту, коли один з фанатів вибіг на поле», – заявив Шпригін, висловивши сподівання, що покарання обмежиться штрафом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Після закінчення матчу були затримані два російських вболівальники. Для з’ясування обставин події за законом Люксембургу дається два дні. Після цього справа буде направлена ​​до суду, і залежно від його постанови ФІФА прийме рішення про покарання. «Потрібно розуміти, що у країни з аматорським футболом і обслуговування матчів на аматорському рівні» , – підкреслив Шпригін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Вболівальник вибіг на поле (Люксембург – Росія) 11.10.2013 (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: