fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Біля Лампедузи знову затонуло судно з емігрантами

У 70 милях на південний схід від острова Лампедуза знову затонуло судно, на борту якого перебували емігранти з Африки. Нагадаємо, нещодавно в цьому ж районі загорілося і затонуло ще одне судно, в результаті чого загинули більше двохсот осіб.

За повідомленнями італійської патрульної служби, судно перекинулося в сицилійській протоці, і у воді досі перебувають більше сотні біженців. Вже відомо про загибель щонайменше, 50 осіб, серед яких є жінки і діти. Рятувальна операція, що ведеться силами Італії і Мальти, триває, незважаючи на погіршення погоди.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

З місця аварії корабля вдалося евакуювати близько 200 осіб, всі вони доставлені в госпіталь на Сицилії. Всього ж, за припущеннями, на борту затонулого судна перебували близько 250 нелегальних мігрантів, їх національність поки не встановлена​​, відомо лише, що майже всі вони – вихідці і Північної Африки.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

За свідченнями очевидців, судно почало тонути після того, люди, що як знаходилися на ньому, з’юрбилися біля одного борту, намагаючись привернути до себе увагу літака, що пролітав над ними, оскільки на кораблі виникли якісь неполадки.

Біля Лампедузи знову затонуло судно з емігрантами (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: