fbpx
Шоу-бізнес

Алла Пугачова за півмільйона євро виступила на ювілеї Михайла Абрамова

 «Молода мама» Алла Пугачова після офіційного завершення пісенної кар’єри не так часто тішить публіку своїми виступами. Хіба що співає для дуже близьких друзів або виходить на сцену за гонорари, від яких просто неможливо відмовитися.

 Напередодні примадонна російської естради виконала кілька своїх старих хітів на 50-річчі відомого мецената і підприємця, колекціонера російських ікон Михайла Абрамова. За кілька пісень співачці заплатили 500 000 євро. Для порівняння, гонорар Миколи Баскова, який виступав на тому ж корпоративі, склав «всього» 120 000 євро, а Стасу Михайлову заплатили лише 70 000 євро. Співав на концерті на честь Абрамова і Валерій Меладзе. Правда, про суму його гонорару журналістам дізнатися так і не вдалося.

 Святкування завершилося далеко за північ, Алла Пугачова в цей час вже давно розпрощалася і відбула до своїх дітей.

 Для довідки: ювіляр Михайло Абрамов – заступник генерального директора Московської страхової компанії. Більше десяти років він колекціонує старовинні ікони. У 2006 році Михайло Абрамов відкрив перший у Росії приватний Музей російської ікони і заснував благодійний фонд з тією ж назвою.

Алла Пугачова виступила на ювілеї Михайла Абрамова (відео)

:

За матеріалами: lifenews.ru

Читайте також: