fbpx
Шоу-бізнес

«Хочу у ВІА ГРУ». Випуск від 11.10.2013

 Ось і настав довгоочікуваний момент у шоу «Хочу у ВІА ГРУ», в якому прямо на ваших очах «народжується» нова група ВІА Гра.

На цьому тижні концерт пройшов у два етапи, на першому дівчата виступили разом зі своїми зірковими тренерами, якими є колишні учасниці гурту ВІА Гра. У другому ж турі дівчата виконали світовий хіт. Після кожного з турів Костянтин Меладзе вибирає трійку учасниць, яка залишає шоу «Хочу у ВІА ГРУ» і перестає боротися за місце в легендарній групі.

Звичайно ж, на шоу не обійшлося без драм. Так, наприклад, трійку учасниць Юлії Тайвонен, Анастасії Россошанської та Каріни Канн покинула їх зірковий тренер Санта Дімопулос, сказавши, що вона не повірила в них. Дівчата були змушені готуватися до виступу без підтримки тренера, однак, варто відзначити, вони зуміли добре показати себе і виступити відмінно.

Трійка ж учасниць, тренером яких була Анна Седокова, виступила так, що всім здалося, ніби всі три дівчини – «копії Анни». Після виступу Анна Седокова пообіцяла учасницям, що в тому випадку, якщо вони не пройдуть далі, то вона сама буде їх продюсувати.

У цьому турі шоу «Хочу у ВІА ГРУ» покинула трійка Санти Дімопулос – учасниці Юлія Тайвонен, Анастасія Россошанська і Каріна Канн.

У другому ж турі дівчата повинні були співати світовий хіт вже без своїх зіркових тренерів. У цьому турі Костянтин Меладзе вирішив, що шоу «Хочу у ВІА ГРУ» повинно покинути тріо Меседи Багаудінової, до складу якого входили: Вілена Хайрнасова, Наталія Бурова, Ельвіра Абдулайманова.

Однак на наступному тижні варто очікувати концерт в три етапи, і варто пам’ятати, що тільки Костянтин Меладзе знає, якою ж повинна бути нова ВІА Гра.

Читайте також: