fbpx
Новини світу

У суботу в Києві відбудеться масовий суботник з прибирання лісу

Загальноміська акція "Зробимо ліс чистим" в цю суботу згуртує всіх киян. Пліч-о-пліч працюватимуть представники влади, фахівці зеленого господарства столиці, відомі артисти, спортсмени та активні кияни. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Нагадаємо, в рамках осіннього місячника з благоустрою комунальне об’єднання "Київзеленбуд" за підтримки КМДА 12 жовтня організовує загальноміську акцію з санітарного прибирання лісових смуг вздовж проспекту Гонгадзе і вулиці Жукова. Після прибирання на кожному майданчику будуть встановлені елементи благоустрою (лави, альтанки). А вже наступного року на цих місцях "зеленбудівці" планують влаштувати паркові зони. Крім того, на ділянці з боку вулиці Жукова будуть висаджені 1 000 сіянців сосни.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Михайло Царенко зазначив, що в нинішній акції до участі у суботнику приєдналися багато державних установ та громадських організацій. Також він зазначив, що підприємство забезпечить всіх активістів необхідним інвентарем.

Джерело: УНН

Читайте також: