fbpx
Спорт

Люксембург-Росія: підопічним Фабіо Капелло потрібна тільки перемога

Відбірний турнір на чемпіонат світу-2014 входить у свою завершальну стадію, і в деяких групах сьогодні і 15 жовтня національні збірні гратимуть свої найважливіші матчі. Очолювана італійським фахівцем Фабіо Капелло збірна Росії сьогодні зіграє з командою Люксембургу, і в цьому матчі російській команді потрібна тільки перемога.

Турнірна ситуація у групі F на сьогоднішній день така, що за перше місце, яке дає право поїхати на чемпіонат світу до Бразилії безпосередньо, ведуть боротьбу лише дві команди – збірна Росії і збірна Португалії. Росіяни, маючи в своєму активі 18 пунктів, займають у своїй групі перше місце і лише на одне очко випереджають португальців, що йдуть другими. Збірній Росії перемога буде потрібна не тільки в сьогоднішньому поєдинку, але і в заключному матчі відбірного турніру проти команди Азербайджану.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

А все могло б бути в даний момент інакше, якби не несподівана осічка російської команди в Белфасті. Нагадаємо, що збірна Росії поступилася команді Північної Ірландії з рахунком 0:1. Також нагадаємо, що збірна Росії вдома обіграла Люксембург з рахунком 4:1.

Клас футболістів команди Капелло, безумовно, набагато вищий, ніж у гравців з Люксембургу. Але з такими командами, як збірна Люксембургу, часто грати складно. Збірній Люксембургу, як кажуть, втрачати нічого, а створити гучну сенсацію ця збірна не проти. Збірні Росії та Люксембургу раніше грали один з одним 9 разів і у всіх цих матчах перемогу святкувала російська команда. Сьогодні у збірної Росії є всі шанси записати у свій актив десяту – ювілейну перемогу над скромною командою з Люксембургу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Матч Люксембург-Росія почнеться о 22:30 за московським часом, а розсудить команди швейцарська бригада арбітрів на чолі зі Штефаном Штудером.

Сьогодні у групі F будуть зіграні ще 2 поєдинки. Конкурент російської команди в боротьбі за перше місце збірна Португалії вдома прийме команду Ізраїлю, а збірна Азербайджану зіграє з Північною Ірландією.

Читайте також: