fbpx
Футбол

Даріо Срна: Якби мене перенесли на 10 років назад, я б знову підписав контракт з “Шахтарем”

Ми повідомляли про те, що 17 років тому, 11 жовтня 1996 року, Рінат Ахметов став президентом донецького «Шахтаря». Говорячи про Рината Ахметова головний тренер гірників Мірча Луческу підкреслив, що Рінат Ахметов – це футбольний феномен, який пристрасно любить футбол і свою команду.

Про президента «Шахтаря» свою думку висловив і капітан гірників Даріо Срна, який в даний час є одним із старожилів команди Ріната Ахметова. Можна сказати, що Даріо Срна пройшов разом з «Шахтарем» всі основні етапи становлення донецького клубу. Футболіст підкреслив, що свого часу підписав з донецькою командою контракт тільки тому, що «розумів, який амбітний тут президент». За словами капітана «Шахтаря», за всі 10 років перебування в цьому клубі, він жодного разу не пошкодував про свій переїзд до Донецька.

«Я виріс в "Шахтарі" і як людина, і як футболіст. Разом ми завоювали дуже багато трофеїв, вийшли на рівень Ліги чемпіонів, зробили собі ім’я в Європі», – зазначає Даріо Срна.

Говорячи про президента «Шахтаря» Ріната Ахметова, Даріо Срна зазначив, що «це дуже амбітна людина, грамотна за мірками і бізнесу, і футболу». За словами футболіста, Рінат Ахметов не просто любить донецький клуб. «Президент живе і дихає своєю командою. Я щасливий, що Рінат Леонідович знайшов містера Луческу і дав мені можливість з ним познайомитись. Разом ці дві людини здатні привести команду до будь-яких трофеїв!», – зазначає Даріо Срна і додає, що він особисто пишається клубом і президентом.

Футболіст також заявив, що якби його перенесли на 10 років назад, то він би залишив все як є і знову підписав би контракт з донецьким «Шахтарем».

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: