fbpx
Футбол

Гендиректор “Анжи”: «У Гаджиєва повний кредит довіри. Повний карт-бланш»

Незважаючи на серію поразок у матчах чемпіонату Росії, головний тренер команди «Анжи» Гаджі Гаджиєв залишиться на своєму посту, заявив генеральний директор махачкалінського футбольного клубу Айваз Казіахмедов. «У Гаджиєва повний кредит довіри. Повний карт-бланш», – написав Казіахмедов у своєму Twitter.

Дана заява послідувала у відповідь на негативні коментарі вболівальників дагестанської команди і вимоги звільнити головного тренера за незадовільні результати. На сайті одного з найбільших об’єднань фанатів дагестанської команди «Дика Дивізія» створена ціла сторінка, присвячена можливій відставці Гаджиєва, перевага прихильників радикальних заходів явно відчувається.

Нагадаємо, 67-річний Гаджі Гаджиєв працює в «Анжи» з початку серпня поточного року. Під його керівництвом команда опустилася на останнє місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії, набравши лише чотири очки у восьми іграх. Складно звинувачувати шановного фахівця в недостатньому професіоналізмі, так як він очолив клуб після того, як керівництво «Анжи» оголосило про нову фінансову політику – припинило грошові вливання і розпродало кращих гравців.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: