Відбір на ЧС-2014. «Українські футболісти набагато могутніші і розумніші від гравців збірної Польщі», – Шацьких

 Форвард київського «Арсеналу» Максим Шацьких прокоментував сьогоднішній матч Україна – Польща, який пройде в рамках відбору на чемпіонат світу -2014. Нападник «канонірів» оцінив шанси збірної України.

 «Очікую перемоги, звичайно ж. Україна грає вдома, тим більше після такого серйозного ривка, який вчинили хлопці», – заявив форвард.

 За його словами, збірна України гідна того, щоб очолити відбірну групу. Однак українській збірній буде важкувато, впевнений Шацьких.

Related Post

 «Хоча, зараз футбол такий, що все може бути. Англія грає вдома з Чорногорією, вони теж не дурні, і чудово розуміють важливість цієї зустрічі. Нам головне своє брати. Ніхто не очікував втрати очок з Молдовою та Чорногорією», – міркує футболіст.

 На думку Шацьких, неважливо, яке саме місце займе Україна. Після тієї ситуації, з якої вибралася збірна, навіть 2 – е місце буде непоганим результатом.

 «У Польщі футболісти високого класу? А у нас їх немає, чи що? Я вважаю, що у нас набагато потужніші і розумніші футболісти. Так, Роберт Левандовскі грає за "Боруссію", проте я не вважаю, що він є тим нападником, який зможе піднести сюрпризи для українських захисників», – підсумував форвард «Арсеналу».

 За матеріалами: championat.com

Leave a Comment