Вестервелле: “Тимошенко може вийти до кінця наступного місяця”

 Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестревелле вважає, що Юлія Тимошенко може вийти на свободу вже наприкінці листопада. Про це німецький політик заявив в інтерв’ю одному з німецьких видань. Відзначимо, що дані висновки Вестервелле зробив після зустрічі з дочкою екс – прем’єр – міністра Євгенією.

 Вестервелле сподобався той факт, що президент України Віктор Янукович прийняв рішення перевести на іншу посаду заступника прокурора Рената Кузьміна, який займався розслідуванням справи Тимошенко.

 «Я прекрасно розумію, що Юлію Тимошенко в найближчі дні не звільнять. Однак я бачу серйозний настрій офіційного Києва. І мене це не може не тішити», – заявив німецький міністр.

Related Post

 Також Вестервелле нагадаємо, що президент України досі не відреагував на прохання представників Європейського парламенту Кокса та Кваснєвського про помилування Юлії Тимошенко.

 Нагадаємо, що Юлія Тимошенко в даний момент знаходиться на лікуванні в Центральній клінічній лікарні № 5 у Харкові. На лікуванні екс – прем’єр – міністр України перебуває з 9 травня 2012 року.

 За матеріалами: pravda.com.ua

Leave a Comment