fbpx
Політика

Ірландія і Україна повинні працювати над подальшим розвитком двосторонніх відносин – Янукович

  Україна та Ірландія мають працювати над подальшим розвитком двосторонніх відносин і підтримкою позитивної динаміки політичного діалогу, заявив президент України Віктор Янукович.

"Ми вважаємо, що діалог, міжпарламентський діалог сприятиме українсько-ірландським відносинам", – сказав глава держави на початку зустрічі з головою Палати представників Парламенту Ірландії Шоном Барретом, повідомляє прес-служба глави української держави в четвер.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

В. Янукович зазначив, що Україна та Ірландія завжди будували конструктивні відносини. "Ми спільно вважаємо, що їх потрібно поглиблювати. Я переконаний, що активна взаємодія буде йти на користь", – зазначив він.

Глава держави позитивно оцінив роботу парламентських "груп дружби". Він висловив сподівання, що діяльність груп також сприятиме подальшій активізації українсько-ірландського співробітництва.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Президент запросив прем’єр-міністра Ірландії Ендц Кенні (Еnda Kenny) відвідати Україну з візитом.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: