fbpx
Футбол

ЦСКА – «Манчестер Сіті». «Я грав у чемпіонаті України і мене не здивуєш поганими полями», – заява Яя Туре

 У клубному європейському футболі настала пауза, пов’язана з відбірковими матчами національних збірних на чемпіонат світу -2014. Проте зовсім скоро, 22 і 23 жовтня будуть зіграні поєдинки в рамках третього туру групового раунду Лії чемпіонів. 23 жовтня московський ЦСКА гратиме з грізним представником Туманного Альбіону – клубом «Манчестер Сіті».

 Російську команду взагалі очікують три поспіль складних і дуже важливих у плані виходу з групи матчу. Двічі армійці зіграють з «Манчестер Сіті», а потім удома ЦСКА прийматиме мюнхенську «Баварію». Вийшло так, що важливим питанням стали не тільки самі ігри ЦСКА і досягнення в них результату. Проблема прийшла звідти, звідки її навряд чи чекали – футбольний клуб ЦСКА змушений шукати стадіон, поле якого відповідало б вимогам матчів Ліги чемпіонів.

 Нагадаємо, що матч у рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти чеської "Вікторії" армійці грали в Санкт – Петербурзі на «Петровському», оскільки в Москві не знайшлося стадіону, здатного прийняти матч головного клубного футбольного турніру Європи. Раніше повідомлялося, що в планах армійців провести два домашні матчі з «Манчестер Сіті» та «Баварією» на «Арені Хімкі». Ці матчі заплановані на 23 жовтня і 27 листопада.

 Напередодні поєдинку ЦСКА – «Манчестер Сіті» в ЗМІ з’явилися коментарі півзахисника англійського клубу Яя Туре, який, кажучи про якість футбольних полів у Москві, згадав часи своїх виступів у чемпіонаті України. Нагадаємо, що в 2003-2005 роках Яя Туре захищав кольори донецького «Металурга», з якого футболіст перейшов в «Монако», потім Турі поповнив ряди каталонської «Барселони», а зараз він захищає кольори «Манчестер Сіті».

 «У Москві зараз погані поля? Я грав у чемпіонаті України, а тому знаю, що таке справжні проблеми з полями. Цим мене вже не здивуєш», – наводять ЗМІ слова Яя Туре з посиланням на видання Bobsoccer.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: