fbpx
Кінотеатри

У фільмі “Ной” не з’являться “банальні білі ведмеді, слони і леви”

 Прем’єра фільму Даррена Аронофскі «Ной» запланована на кінець березня наступного року. Коментуючи фрагменти майбутньої картини, опубліковані на офіційному сайті Гільдії режисерів Америки, режисер розповів, що на його ковчег будуть зібрані тварини, неіснуючі насправді.

 Абсолютно всі персонажі картини «Ной» створені за допомогою комп’ютерної графіки. Аранофскі, пояснюючи свій вибір, заявив, що не хотів, щоб у його фільмі «з’являлися банальні білі ведмеді, слони і леви». Для того щоб втілити задум кінематографіста на екрані, художники вивчили існуючі в природі види ссавців і намалювали на їх основі персонажів, що відрізняються від реальних, наприклад, «з іншою вовною чи іншим кольором шкіри». Правда, Аронофскі поспішив заспокоїти майбутніх глядачів і заявив, що «зовсім абсурдні тварини» на екрані не з’являться.

 Фільм «Ной» заснований на біблійній легенді про Ноєвий ковчег. Головну роль у стрічці виконає Рассел Кроу. Компанію йому на знімальному майданчику складуть Емма Уотсон, Дженніфер Коннеллі, Ентоні Хопкінс і Логан Лерман.

"Ной". Трейлер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: