fbpx
Політика

У Росію прилетів батько Едварда Сноудена

Як щойно стало відомо, у четвер близько 7:50 за московським часом в аеропорту Шереметьєво приземлився літак, на борту якого перебував Лон Сноуден, батько всесвітньо відомого викривача секретів американських спецслужб Едварда Сноудена, що проживає в даний час в Росії.

Незадовго до цього з’являлися різні повідомлення про те, що Сноуден-старший не може прилетіти до Москви через різні проблеми чи то бюрократичного, чи то особистого характеру. Для зустрічі Лона Сноудена в аеропорт Шереметьєво приїжджав адвокат Анатолій Кучерена, який представляє в Росії інтереси його сина Едварда.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Раніше він повідомив, що Сноуден проживає в таємному місці, при цьому абсолютно вільно гуляє вулицями. За власним бажанням Едварда Сноудена йому надана приватна охорона. А нещодавно в Інтернеті з’явилася фотографія, на якій імовірно, відображений, Едвард Сноуден на парковці біля торгового центру. Це фото – єдине, зроблене після його виходу з транзитної зони аеропорту Шереметьєво.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Де відбудеться зустріч членів сім’ї Сноуденів, поки невідомо, можливо, це так і залишиться загадкою для громадськості.

У Росію прилетів батько Едварда Сноудена (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: