fbpx
Футбол

Уейн Руні: У моїй кар’єрі настав такий момент, коли я повинен бути трохи егоїстичним

Для одного з найяскравіших британських футболістів, нападаючого збірної Англії і «Манчестер Юнайтед» Уейна Руні, як відомо, минулий сезон був не найкращим у його кар’єрі. Однак у поточному сезоні Уейн Руні , схоже, повертається до своєї кращої гри. Нападник став все частіше з’являтися на полі і радує вболівальників забитими голами.

У ЗМІ з’явилися слова самого футболіста, який прокоментував ситуацію, що склалася. «Я знаю, що в останньому сезоні не вражав, але я грав на незручній позиції, не отримував часу попереду», – зазначив Руні і додав, що при перекладі на нову позицію на футбольному полі іноді необхідно довгий час для адаптації.  «Всі в клубі знали, де я хотів грати. Вважаю, що це було причиною того, що я часто був розчарований, оскільки мені говорили грати півзахисника, а я цього не хотів», – зазначив нападник і додав наступне: «… я готовий піти на багато чого, щоб допомогти команді, але я думаю, що в моїй кар’єрі настав такий момент, коли я повинен бути трохи егоїстичним».

З приходом в «Манчестер Юнайтед» на пост головного тренера Девіда Мойєса, як підкреслив Уейн Руні, у нього знову з’явилася можливість грати по всьому фронту атаки. «Зараз я цим насолоджуюся», – резюмує форвард.

Нагадаємо, раніше наставник «Манчестер Юнайтед» Девід Мойес розповів про те, що клуб рухається в напрямку продовження трудової угоди з Уейном Руні. «Уейн здорово грає, але я прошу його не зупинятися на досягнутому і виступати ще краще», – заявив тренер.

Успіхи Руні в новому сезоні відзначив і колишній головний тренер «Манчестер Юнайтед» Алекс Фергюсон , який в даний момент знаходиться на посаді директора англійського футбольного клубу. За словами сера Алекса Фергюсона, до Уейна Руні «… повернулася його енергія, його цілеспрямованість у атаці. Як директор я дуже радий бачити того Руні, якого ми всі знаємо».

За матеріалами: isport.ua, eurosport.ru

Читайте також: