fbpx
Шоу-бізнес

Стало відомо ім’я нового “Холостяка”

 Сьогодні стало відомо ім’я нового героя російської версії шоу "Холостяк", яке транслюється на телеканалі ТНТ. У другому сезоні дівчата з України, Росії та Білорусі будуть боротися за серце колишнього чоловіка співачки Анни Сєдокової – Максима Чернявського.

 У свої 27 років хлопець встиг сколотити досить великий капітал. Максим Чернявський є засновником компанії з будівництва та продажу елітної нерухомості. На даний момент він володіє нерухомістю в Києві, Майамі, Лос – Анджелесі та Австралії. Максим Чернявський не приховує, що зараз його серце абсолютно вільне і він не проти серйозних стосунків. З надією знайти суджену екс-чоловік Анни Сєдокової і погодився стати новим героєм шоу "Холостяк".

 Як відомо, від шлюбу з колишньою солісткою групи "Віа Гра" у Максима Чернявського є дочка Моніка. Вона народилася два роки тому. Проте минулого лютого шлюб Чернявського і 30 – річної екс – солістки "Віа Гри" розпався. Зараз колишній чоловік артистки перебуває в пошуках нових сильних почуттів і вирішив спробувати удачу на шоу.

 За матеріалами: heat.ru

Читайте також: