fbpx
Спорт

Володимир Кличко включений в список найнудніших боксерів

 Українському боксеру Володимиру Кличку не звикати бути в перших рядах в різних рейтингах. Як правило, Кличко перебуває на лідируючих позиціях у списках боксерських організацій завдяки своїм перемогам на рингу, проте українець опинився в десятці найбільш нудних боксерів сучасності, складеному британським виданням The Guardian.

 Лідером рейтингу від The Guardian є Флойд Мейвезер – молодший, який свого часу був чемпіоном світу в п’яти вагових категоріях. У трійці цього списку Ансельмо Морено і Андре Уорд.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 У рейтингу британського видання можна побачити такі відомі в боксерському світі імена, як Теренс Кроуфорд, Гільєрмо Рігондо, Девон Александер, Чед Доусон, Карлоса Моліна, Бернарда Хопкінса, а також Річард Абріль і Мігель Васкеса.

 Присутність у рейтингу Володимира Кличка пояснюють тим, що українець нокаутує своїх опонентів у рингу «не стільки через своє бажання зробити свої бої красивими, скільки завдяки своєму сильному удару». Відзначається монотонний ритм ведення бою Володимиром Кличком, а щоб дочекатися нокауту від українця, як відзначають укладачі рейтингу, «доводиться кілька раундів дивитися на цю монотонну роботу, а радість до вас приходить не від того, що ви дочекалися нокауту, а скоріше як полегшення, що бій закінчується».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що свій останній боксерський поєдинок Володимир Кличко провів минулої суботи в столиці Росії проти Олександра Повєткіна. Український і російський боксери – суперваговики провели на рингу всі 12 раундів, а перемога була присуджена Володимиру Кличку одноголосним рішенням суддів.

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: