fbpx
Економіка

Працюємо не покладаючи рук

 

Отримати консультації та подати звітність з єдиного соціального внеску можна двома способами: реально або віртуально

 Як тільки право адміністрування єдиного соціального внеску перейшло у повноваження органу Міністерства доходів і зборів – розпочалися часи змін. Але, як часто ми чуємо в народі: „Все, що не робиться – то на краще!”. Відтак, у кожному центрі обслуговування платників податків були створені належні у мови для подання звітності по ЄСВ. Звернувшись до ДПІ Голосіївського району, ви зможете отримати консультації з нарахування та заповнення звітності, ознайомитися із законодавчими документами та нормативною базою нарахування і сплати єдиного соціального внеску, а також отримати реквізити рахунків, на які потрібно здійснювати відрахування цього платежу.

 Від самого початку робота Міністерства доходів і зборів України була організована таким чином, щоб платники податків, звертаючись до територіальних підрозділів, не відчували бодай найменшого дискомфорту і незручностей у зв’язку із зміною адміністратора єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 Разом з тим, для платників у ЦОППі на інформаційних стендах зроблено добірку першочергової, необхідної інформації з нарахування та сплати ЄСВ. Крім персональних консультацій, що надаються в кожному ЦОПП, тут працюють „тематичні” віконця для платників ЄСВ.

 І оскільки в основу адміністрування єдиного соціального внеску закладено сервісний принцип роботи, платники Голосіївського району можуть отримати консультаційні послуги за телефонами: 591 – 61 – 77; 591 – 61 – 86 та 591 – 61 – 84.

 Також, в черговий раз нагадуємо про переваги подання звітності у електронному вигляді, що суттєво допоможе заощадити ваш дорогоцінний час. Для цього вам необхідно звернутись до АЦСК ІДД Міндоходів і отримати безкоштовний електронний цифровий підпис. Здійснити це, ви зможете звернувшись за адресою вул. Жилянська 23, кабінет 104.

За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів в Києві

Читайте також: