fbpx
Політика

Питання Тимошенко турбує Францію – нардеп

 За словами народного депутата Сергія Міщенка, Францію дуже турбує питання звільнення колишнього прем’єр – міністра України Юлії Тимошенко. Про це нардеп заявив після зустрічі з представниками Міністерства закордонних справ Франції. Міщенко додав, що в даний момент доля Тимошенко є однією з причин, через яку французький уряд до цих пір не може визначитися щодо питання підписання Угоди про асоціацію з Україною.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Тимошенко – наочний приклад вибіркового правосуддя в нашій країні. Якщо її звільнять, то ми зможемо на реальному прикладі довести, що Україна робить рішучі кроки в даній сфері. На думку французьких колег, головним варіантом вирішення даної ситуації є декриміналізація статей, за якими Юлія Тимошенко отримала тюремний термін», – заявив Сергій Міщенко.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Також французькі колеги висловлюють сумнів у тому, що Україна зможе втілювати нові євроінтеграційні закони. Політики Франції можуть ухвалити рішення відкласти підписання Угоди доти, поки не побачать повну готовність з боку України», – додав народний депутат України.

 За матеріалами: tvi.ua

 

Читайте також: