Наомі Кемпбелл поділилася секретом своєї стрункості

 Вітчизняні та зарубіжні знаменитості, з’являючись на людях, намагаються виглядати завжди «на ура». Але не кожен знає, скількох зусиль коштує їм ця краса. Так, в останньому інтерв’ю знаменита супермодель Наомі Кемпбелл зізналася, що для того, щоб бути завжди у формі, вона не виснажує себе суворими дієтами і щоденними походами в спортзал. Але все ж є випадки, коли доводиться попрацювати над своєю зовнішністю і відмовитися від звичного способу життя. Особливо це стосується важливих заходів і fashion – шоу, напередодні яких Наомі Кемпбелл кардинально змінює свій раціон харчування.

 «Перед показом Versace протягом 10 днів я харчувалася виключно соком – морквяним, імбирним і ананасовим, завдяки чому я повністю очистила свій організм і привела себе у відповідну форму», – розповіла про один з методів свого схуднення 43 – річна супермодель.

Related Post

 Варто відзначити, що зовсім недавно після кількох років мовчання Наомі Кемпбелл знову вийшла на подіум. Тріумфальне повернення супермоделі відбулося під час Paris Fashion Week.

 За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment