fbpx
Схуднення та дієти

Наомі Кемпбелл поділилася секретом своєї стрункості

 Вітчизняні та зарубіжні знаменитості, з’являючись на людях, намагаються виглядати завжди «на ура». Але не кожен знає, скількох зусиль коштує їм ця краса. Так, в останньому інтерв’ю знаменита супермодель Наомі Кемпбелл зізналася, що для того, щоб бути завжди у формі, вона не виснажує себе суворими дієтами і щоденними походами в спортзал. Але все ж є випадки, коли доводиться попрацювати над своєю зовнішністю і відмовитися від звичного способу життя. Особливо це стосується важливих заходів і fashion – шоу, напередодні яких Наомі Кемпбелл кардинально змінює свій раціон харчування.

 «Перед показом Versace протягом 10 днів я харчувалася виключно соком – морквяним, імбирним і ананасовим, завдяки чому я повністю очистила свій організм і привела себе у відповідну форму», – розповіла про один з методів свого схуднення 43 – річна супермодель.

 Варто відзначити, що зовсім недавно після кількох років мовчання Наомі Кемпбелл знову вийшла на подіум. Тріумфальне повернення супермоделі відбулося під час Paris Fashion Week.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: