fbpx
Політика

Міністр закордонних справ Німеччини: Берлін намагається ліквідувати перепони для підписання угоди про асоціацію з Україною

 Уряд Німеччини веде роботу з усунення перешкод на шляху до підписання угоди про асоціацію між Євросоюзом та Україною 28-29 листопада цього року на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі (Литва). Про це заявив голова Міністерства закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле під час зустрічі з президентом України Віктором Януковичем.

 «Хочу запевнити вас, що німецький федеральний уряд працює над тим, щоб усунути останні перешкоди на шляху до саміту в Литві», – заявив міністр закордонних справ ФРН. Своєю чергою, український президент відзначив, що радий зустрічі з міністром Німеччини та можливості обмінятися думками щодо євроінтеграції України і україно – німецьких відносин.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Зазначимо, українська влада має намір підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом на саміті в листопаді цього року у Вільнюсі. Як повідомлялося раніше, колишній прем’єр – міністр Юлія Тимошенко прийняла пропозицію від місії Європейського парламенту про лікування в ФРН. Нагадаємо, однією з основних умов європейської влади для підписання угоди є вирішення питання з Юлією Тимошенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: