fbpx
Шоу-бізнес

Зірка серіалу «Кухня» порізав собі вени

 Виконавець головної ролі в комедійному серіалі «Кухня» Марк Богатирьов намагався покінчити життя самогубством. Як стало відомо, сьогодні в першій половині дня в квартирі, яку хлопець знімав на Мінській вулиці, він спробував порізати собі вени. Благо вчасно нагрянула "швидка допомога" і доставила актора в лікарню. На обох передпліччях у нього були різані рани. Надавши першу медичну допомогу, медики тепер подумують про переведення Марка Богатирьова в спеціалізовану психіатричну лікарню.

 Що підштовхнуло актора на такий відчайдушний вчинок – точно не відомо. Адже в кар’єрному плані і в особистому житті у нього все добре – Марк Богатирьов успішно знімається в кіно, а нещодавно він почав жити з коханою дівчиною.

 Варто відзначити, що про Марка Богатирьова вперше заговорила громадськість як про актора, після його дебюту в кримінальній комедії «Ненаситні» (2006 рік). Але популярність йому принесла роль у комедійному серіалі «Кухня». У ньому він грав одного з головних героїв – кухаря Максима Лаврова.

 За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: