fbpx
Спорт

Збірна України прилетіла до Харкова і ввечері проведе тренування на стадіоні «Металіст»

 Збірна України з футболу, якій завтра належить найважливіший поєдинок у рамках відбору на чемпіонат світу-2014 проти національної команди Польщі, прилетіла до Харкова. Нагадаємо, що матч Україна – Польща пройде на харківському стадіоні «Металіст», а розпочнеться поєдинок о 21:00 за київським часом.

 На сайті української Федерації футболу повідомляється, що Харків зустрів підопічних Михайла Фоменка теплою сонячною погодою. Національну збірну в харківському аеропорту зустрічали близько 30 – ти журналістів і, звичайно ж, вболівальники, які завтра чекають від збірної України перемоги.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Повідомляється, що після проходження паспортного контролю команда відправилася в готель «Аврора», який приймає національну збірну під час візиту до Харкова.

 Сьогодні відбудуться передматчева прес – конференція головного стренера збірної України Михайла Фоменка, а також тренування команди. Обидва заходи пройдуть на стадіоні «Металіст». Початок прес – конференції Михайла Фоменка заплановано на 17:00, а тренування збірної України, перші п’ятнадцять хвилин якого будуть відкритими для представників ЗМІ, розпочнеться о 17:30.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: ffu.org.ua

Читайте також: