fbpx
Спорт

Дебютний бій Ломаченка на профі-рингу покажуть на українському ТБ

У ніч з 12 на 13 жовтня в Лас-Вегасі в Thomas & Mack Center Василь Ломаченко проведе свій перший боксерський поєдинок у ранзі професіонала. Український боксер, який на любительському рингу виграв багато нагород, повний рішучості підкорити і ринг професійний. Суперником Василя Ломаченка в його дебютному бою буде мексиканець Хосе Рамірес, який в даний час сьомий в рейтингу WBO.

Поєдинок Ломаченко-Рамірес пройде перед не менш цікавим боєм. Після українця і мексиканця на ринг вийдуть Бредлі і Маркес, які проведуть свій чемпіонський бій. Безумовно, обидва цих протистояння цікаві й їх хотілося б побачити. Добру новину для любителів боксу повідомляють сьогодні ЗМІ з посиланням на прес-службу команди «Українські отамани». Телеканал «Інтер» о четвертій годині ранку планує трансляцію з Лас- Вегаса. Відзначається, що першим боєм в Лас-Вегасі стане поєдинок між Сином Монагханом та Ентоні Смітом, а слідом за цією парою на ринг вийдуть Ломаченко з Раміресом. Загалом, українські любителі боксу зможуть побачити історичний дебют професіонала Василя Ломаченка.

Також повідомляється, що повтор бою Ломаченко-Рамірес покажуть 13 жовтня о 14:00 на телеканалі «НТН».

Нагадаємо , що раніше Василь Ломаченко заявив: «Я хочу увійти в історію професійного боксу так само, як увійшов в історію аматорського».

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: