fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Девіч зараз хіба гірший від Левандовського? Нітрохи!», – футболіст Корони»

 Український легіонер польського клубу «Корона» Сергій Пилипчук поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Україна – Польща. Українець похвалив деяких гравців збірної України і назвав слабкі сторони Польщі.

 «У Польщі дуже чекають цього матчу, цього шансу. Що стосується мене, то я посперечався з двома польськими одноклубниками на деяку суму, не сильно велику: я поставив на перемогу українців, а вони – на поляків», – розповів Сергій Пилипчук.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Він зазначив, що буде разом з одноклубниками дивитися матч Україна – Польща. За його словами, поляки дуже люблять збиратися, щоб разом дивитися футбол.

 «Ви говорите, що в України немає таких сильних форвардів, як Роберт Левандовскі? Ну, як сказати… А Девіч зараз хіба гірший від Левандовського? Нітрохи! Як розібратися», – міркує українець.

 Крім того, легіонер «Корони» нагадав про Ярмоленка і Коноплянку, які також відмінно можуть зіграти в атаці. За словами Пилипчука, слабка сторона Польщі – це центр захисту. Як додав українець, Левандовський знаходиться під тиском польської преси, яка чекає від нього більше голів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Нехай чекає, але тільки не з Україною. Взагалі мій прогноз – 2:1 на нашу користь», – підкреслив Пилипчук.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: