fbpx
Футбол

Анатолій Коньков закликав «об’єднатися в пристрасті до національної команди» і «вболівати за перемогу»

 Президент української Федерації футболу Анатолій Коньков напередодні матчу збірних України і Польщі в рамках відбіркового турніру на чемпіонат світу-2014 зробив заяву, в якій висловив свою думку про завтрашній поєдинок і про те, як треба підтримувати національну команду.

 Матч Україна – Польща, на думку Анатолія Конькова, чекає вся країна, а гравці національної збірної України потребують підтримки вболівальників. «Нещодавно завдяки зусиллям і єдності нам вдалося допомогти призупинення дії рішення ФІФА. Ми можемо вболівати за рідну команду на красені – стадіоні «Металіст». Це – перемога всієї країни. Країни, за честь якої грає збірна», – зазначив президент ФФУ.

 На думку керівника української футбольної федерації, «ми повинні подякувати ФІФА за розуміння і надання Україні рівних можливостей з іншими суперниками». Анатолій Коньков висловив упевненість, що з цієї ситуації будуть зроблені «потрібні висновки», причому в той момент, коли Україна «перебуває під пильною увагою всього світу».

 Президент ФФУ вважає, що зараз необхідно згуртуватися і довести, «що українці – це європейська нація, яка вміє сприймати кращий досвід інших країн і з особливим натхненням вболівати за свою збірну». «Давайте в черговий раз об’єднаємося в пристрасті до національної команди і станемо палким дванадцятим гравцем у відповідальний момент. Вболіваємо за перемогу!», – резюмував президент ФФУ Анатолій Коньков.

 За матеріалами: isport.ua Фото: telegraf.com.ua

Читайте також: