fbpx
Шоу-бізнес

Академічний ансамбль пісні і танцю російської армії імені О. В. Александрова хоче взяти участь в “Євробаченні-2014”

Директор Академічного ансамблю пісні і танцю російської армії імені О. В. Александрова Леонід Малєєв заявив, що збирається висунути своїх представників на участь у музичному конкурсі «Євробачення -2014». На початку наступного року один або кілька виконавців колективу приймуть участь у відбірковому конкурсі в Росії.

За словами Малєєва, текст пісні у ансамблю вже є, залишилося знайти композитора, який створить «справжній шедевр». «Цей текст, як ми сподіваємося, зацікавить громадян і Росії, і Європи», – заявив керівник ансамблю. В ролі соліста, можливо, виступить баритон Борис Дьяков, який раніше брав участь у записі гімну Росії разом з естрадними артистами. Також в ролі соліста розглядається кандидатура Євгена Булочнікова. «У нас дуже багато шанувальників у Франції, Італії, Німеччині та інших країнах. Це ті потенційні голоси, які люди зможуть віддати за соліста», – упевнений Леонід Малєєв.

Свою історію Академічний ансамбль пісні і танцю російської армії імені О. В. Александрова веде з 1928 року. Даний колектив двічі записував офіційну версію гімну Росії – в 2004 і в 2013 роках. У репертуар ансамблю входить більше 2000 творів – це і пісні радянських і російських авторів, і народні композиції, і духовна музика. Академічний ансамбль пісні і танцю російської армії імені О. В. Александрова не стоїть на місці, учасники його намагаються йти в ногу з часом. Так, 4 роки тому був організований музичний колектив «Александров -ПАРК» , виконуючий пісенні шлягери і хіти минулих років в сучасній інтерпретації. Регулярно Академічний ансамбль пісні і танцю російської армії імені О. В. Александрова записує пісні з зірками російської естради, зокрема і з учасницями «Євробачення» – групою «Тату».

Академічний ансамбль пісні і танцю імені Александрова. Попурі (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: