fbpx
Спорт

У поразці Повєткіна угледіли провину американського тренера

 Тренер російського боксера Олександра Повєткіна Олександр Зімін угледів взаємозв’язок між ураженням свого підопічного в бою з Володимиром Кличком і роботою тренера Стейсі Маккінлі (США).

 За словами Зіміна, його американський колега менш ніж за місяць до двобою з Кличком змінив програму підготовки до бою. Це негативно вплинуло на Повєткіна, впевнений Зімін. «Розумієте, не можна за три тижні до бою давати бійцеві нового тренера, який починає теж щось радити», – підкреслив російський наставник. Олександр Зімін авторитетно заявив, що до моменту появи в тренерському штабі американця Олександр Повєткін знаходився в хорошій формі і чітко уявляв, як вести поєдинок з Володимиром Кличком. Передбачалося, що росіянин повинен поступово прискорюватися, а на практиці виявилося, що Повєткін почав боксувати у високому темпі відразу з першого раунду, нехтуючи захистом. «Характер зіграв своє і обстановка перед боєм: надто багато порадників», – зробив висновок Зімін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, Стейсі Маккінлі тренував Майка Тайсона і готував панамця Гільєрмо Джонса до бою з російським боксером Денисом Лебедєвим, який відбувся в Москві17 травня. У тому поєдинку перемогу здобув Джонс.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: