fbpx
Шоу-бізнес

Том Хенкс страждає від цукрового діабету II типу

  Зірка фільмів «Зелена миля» і «Форрест Гамп», актор Том Хенкс зізнався, що серйозно хворий. За його словами, у нього був діагностований цукровий діабет II типу.

При цьому він поспішив заспокоїти своїх фанатів, що захворювання знаходиться під постійним контролем, додавши, що рано чи пізно всі від чогось вмирають.

Також Том Хенкс зізнався, що можна було перешкодити розвитку хвороби, але для цього йому б довелося схуднути і важити стільки, як у старших класах школи.

«А в той час я важив близько 50 кілограмів, тому це не варіант. Я не зможу так схуднути і доведеться жити з діабетом» , – підсумував актор.

Слід зазначити, що більшість людей, які страждають від цієї хвороби, мають надлишкову вагу. При цьому саме ожиріння також є одним із серйозних факторів ризику розвитку цукрового діабету.

Востаннє Том Хенкс з’являвся у фільмі «Хмарний атлас». Він має два «Оскари» за ролі у фільмах «Філадельфія» і «Форрест Гамп».

На початку грудня його можна буде побачити у фільмі «Капітан Філліпс», а на початку наступного року у фільмі «Врятувати містера Бенкса».

 Трейлер до фільму «Капітан Філліпс» (відео):

Читайте також: