fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Аліана Устиненко познайомилася з батьком свого нареченого

Учасники телепроекту «Дом-2» Аліана Устиненко та Олександр Гобозов готуються до весілля. З сім’єю своєї нареченої хлопець вже встиг познайомитися. А ось Аліана досі не бачила батька свого майбутнього чоловіка. Тому закохані вирішили відправитися у відрядження на батьківщину Саші, де він познайомив кохану зі своїм татом Робертом Михайловичем. До цього Сашин тато довгий час чинив опір і навідріз відмовлявся знайомитися з нареченою свого сина. А все через те, що мама хлопця Ольга Василівна по телефону повідомила чоловіку, що дівчина «залетіла» від Саші і тепер намагається його на собі женити.

Довго умовляв Саша тата познайомитися з його коханою. Нарешті він здався. Судячи з усього, зустріч пройшла в теплій атмосфері, і Аліана дуже сподобалася татові свого коханого.

«Ми з Сашком повернулися з відрядження до Москви. Все пройшло чудово, незважаючи на різні балачки. Шалено скучили за учасниками) нарешті всіх побачили. Поїздка та знайомство з татом пройшли відмінно!!! У нас все добре)», – повідомила шанувальникам героїня реаліті-шоу «Дом- 2».

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: