fbpx
Політика

Регіонали «клеять дурня» у парламенті

  Народний депутат України Олег Ляшко сьогодні, 9 жовтня, заявив, що представники Партії регіонів цілеспрямовано затягують розгляд другосортних питань, щоб не встигнути розглянути більш важливі питання.

«Регіонали «клеять дурня» в парламенті», – написав Ляшко в Facebook.

Звертаючись в парламенті до представників більшості, Олег Ляшко заявив, що за те, що вони затягують розгляд питань, щодо пенсійної реформи та мораторію на закриття медичних установ, їх покарає Бог.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Люди з неповагою будуть до вас ставитися. Тому я вимагаю, щоб бандити з Партії регіонів припинили дурити людей, клеїти дурнів і затягувати розгляд питань. Працюємо до ранку» , – заявив Олег Ляшко.

У той же час спікер парламенту Володимир Рибак заявив, що Партія регіонів тут ні до чого і звинуватив Ляшка в тому, що той «грає в ігри» і сам же затягує розгляд бажаних питань.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Ви брешете людям . Ви брехун», – підкреслив Рибак.

Ляшко на своїй сторінці також додав, що дії парламентської більшості – верх цинізму і в черговий раз пообіцяв винести їх на вилах.

Ляшко лається з Рибаком (відео):

Читайте також: