fbpx
Шоу-бізнес

Олена Водонаєва непритомніє

 Кілька тижнів тому на телеканалі «Росія» стартував проект «Танці з зірками». Поряд з іншими знаменитостями в ньому бере участь і популярна телеведуча Олена Водонаєва. Вона танцює в парі з Євгеном Папунаішвілі. Для того  щоб домогтися певного результату в шоу, пари змушені щодня годинами безперервно тренуватися, карбувати свою хореографічну майстерність. Але не завжди виснажливі тренування закінчуються добром. Так сталося і у випадку з Оленою Водонаєвою.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Тиждень тому телезірка перехворіла грипом. Але це її не зупинило. Зірка продовжувала готуватися до виступів на шоу «Танці з зірками». Але організм дівчини запротестував і почав їй підносити сюрпризи у вигляді непритомності. За словами теледіви, вона двічі падала, благо, що це сталося вдома та поруч опинилися син і няня. Вони й допомогли привести до тями виснажену Олену. Але і це не зупинило її від відвідування тренувань.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 «Треба відпочивати, звичайно , але я вже побігла. Відпочину після румби 100 відсотків!», – написала Олена Водонаєва на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: