fbpx
Шоу-бізнес

Максим Галкін вірить, що церква схвалить сурогатне материнство

Дізнавшись про те, що Алла Пугачова і Максим Галкін стали батьками, багато церковнослужителів засудили пару за це. Адже, як відомо, православна церква виступає проти сурогатного материнства, до допомоги якого і вдалися зірки. Тепер священики рекомендують новоспеченим батькам, перед тим як хрестити дітей, покаятися перед Богом у своєму гріху. Але Максим Галкін не вважає сурогатне материнство чимось гріховним і злим. Навпаки, він вірить, що пройде небагато часу і священики візьмуть сурогатне материнство як факт наукового прогресу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Крім того, до публічних священиків Максим Галкін ставиться вельми скептично, оскільки вважає, що вони не мають права виступати в ЗМІ з різного роду заявами щодо світських приводів. А якщо роблять це, значить і до сурогатного материнства повинні ставитися спокійно.

«Церква багато досягнень прогресу прийняла як належне, і знайшла в них Бога. І я думаю, що пройде якийсь час, і православна церква офіційно знайде Божий промисел у сурогатному материнстві. А сперечатися з окремими людьми, які, на мій погляд, помиляються я не готовий. Тому що це мій вибір, мої діти, це моя справа», – заявив Максим Галкін.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: