Директор Greenpeace хоче зустрітися з Путіним

 Виконавчий директор організації «Грінпіс» Кумі Найду адресував президенту Російської Федерації Володимиру Путіну лист, в якому він висловив бажання приїхати до Москви і провести особисту зустріч з російським лідером. Повідомляється, що Найду хоче обговорити з Володимиром Путіним ситуацію із затриманими членами екіпажу криголама «Арктик Санрайз».

Крім цього директор «Грінпіс» додав, що готовий погодитися на тимчасове проживання в Росії, якщо його перебування на території даної держави буде служити порукою за затриманих активістів організації. Зазначимо, що Кумі Найду просить звільнити всіх затриманих членів «Грінпісу» під заставу.

Виступаючи на Міжнародному арктичному форумі, російський президент Володимир Путін заявив, що хотів би особисто поспілкуватися з представниками даної організації, щоб безпосередньо з «віч-на-віч» обговорити ситуацію, яка склалася з активістами організації.

Related Post

Нагадаємо, що під час акції протесту на платформі «Приразломная» були затримані 30 активістів «Грінпісу». Також заарештували і судно «Акртік Санрайз», яке належить організації.

За матеріалами: baltinfo.ru

Leave a Comment