fbpx
Новини світу

Директор Greenpeace хоче зустрітися з Путіним

 Виконавчий директор організації «Грінпіс» Кумі Найду адресував президенту Російської Федерації Володимиру Путіну лист, в якому він висловив бажання приїхати до Москви і провести особисту зустріч з російським лідером. Повідомляється, що Найду хоче обговорити з Володимиром Путіним ситуацію із затриманими членами екіпажу криголама «Арктик Санрайз».

Крім цього директор «Грінпіс» додав, що готовий погодитися на тимчасове проживання в Росії, якщо його перебування на території даної держави буде служити порукою за затриманих активістів організації. Зазначимо, що Кумі Найду просить звільнити всіх затриманих членів «Грінпісу» під заставу.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Виступаючи на Міжнародному арктичному форумі, російський президент Володимир Путін заявив, що хотів би особисто поспілкуватися з представниками даної організації, щоб безпосередньо з «віч-на-віч» обговорити ситуацію, яка склалася з активістами організації.

Нагадаємо, що під час акції протесту на платформі «Приразломная» були затримані 30 активістів «Грінпісу». Також заарештували і судно «Акртік Санрайз», яке належить організації.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: