fbpx
Кінотеатри

Дженніфер Лоуренс готує новий проект з режисером «Голодних ігор»

 Не так давно молода актриса Дженніфер Лоуренс отримала невелику роль у наступному фільмі режисера перших «Голодних ігор» Гері Росса – «На схід від раю».

 Тепер же стала відомо, що Лоуренс і Росс попрацюють разом над ще одним проектом – екранізацією роману Ханни Кент «Похоронні обряди».

 Події книги розгортаються в 1829 році в Ісландії. У центрі сюжету дівчина, яка засуджена до страти за вбивство двох чоловіків. Через відсутність в’язниць, дівчину відправляють на ферму, де їй належить очікувати покарання, в той час як сім’я, у якої вона залишається, всіляко уникає контакту з злочинницею.

 При цьому слід зауважити, що роман Ханни Кент заснований на реальних подіях, і її героїня Агнес Магнусдоттір була останньою людиною, засудженою до смертної кари в Ісландії.

 Судячи з усього, Лоуренс належить зіграти якраз Агнес Магнусдоттір. Коли стартують зйомки фільму, сказати складно. В даний час Гері Росс зайнятий екранізацією однієї з книг про Пітера Пена. Крім того, робочий графік Дженніфер Лоуренс також вельми завантажений.

 Цього року молоду актрису можна буде побачити у фільмах «Афера по – американськи» і «Голодні ігри: І спалахне полум’я».

 

 

Трейлер до фільму «Афера по-американськи» (відео):

Читайте також: