fbpx
Шоу-бізнес

Вікторія Боня вирішила допомогти африканським дітям

Популярна російська телеведуча Вікторія Боня вирішила наступні кілька років цілком присвятити себе добродійності. У першу чергу, вона планує відвідати африканських дітей, оскільки доля саме цих малюків її на сьогоднішній день хвилює найбільше. Як виявилося, Вікторія Боня бере участь в акції зі збору коштів африканським дітям і найближчим часом планує відвідати Кенію. Волонтери повинні зібрати не менше 8 тисяч доларів. Ці кошти підуть на покупку взуття, подарунків африканським дітям, будівництво корівника та ремонт приміщень дитячого реабілітаційного центру.

«Я вже зустрілася з організаторами і передала їм гроші. Про те, що волонтери летять до Кенії вже днями, я дізналася тільки сьогодні, не встигаю за графіком. Тому полечу трохи пізніше», – розповіла телеведуча.

Вікторія Боня не з чуток знає про важку долю діток з бідних країн світу. Будучи в Непалі, вона на власні очі побачила, в яких умовах живуть там діти. Після цього телеведуча прийняла тверде рішення, у що б то не стало допомогти малюкам.

«У них немає навіть звичайних іграшок, тільки камені і палиці. Тому я дуже мотивована і наступні 5-7 років я буду присвячувати себе саме благодійності», – заявила Вікторія Боня.

За матеріалами: starslife.ru

Читайте також: