fbpx
Спорт

Баскетбол. В Україні стартував новий сезон Суперліги

 Сьогодні о 18:00 матчем між «Хіміком» і БК «Київ» у комплексі «Олімп» (м. Южний ) стартував черговий чемпіонат баскетбольної Суперліги України.

 У четвер дніпродзержинський «Дніпро – Азот» у себе вдома прийме БК «Донецьк». У п’ятницю «Черкаські мавпи» вдома зіграють з «Говерлою» з Івано – Франківська. У суботу БК «Київ» у 2 -му офіційному матчі в Суперлізі проведе спаринг із « Будівельником» напередодні їхнього старту в Євролізі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 У неділю пройдуть ще 3 матчі: «Говерла» – «Ферро- ЗНТУ» (Запоріжжя), «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Дніпро» (Дніпропетровськ). Завершить 1- й тур Супрелігі матч «Миколаїв» – «Одеса».

 Варто відзначити, що переговори з узгодження і затвердження календаря Суперліги тривали до останнього дня перед стартом нового чемпіонату. Згідно з рішенням, яке було прийнято керівництвом Суперліги, максимальна кількість іноземних гравців у заявці клубів на гру складає не більше 5 -ти. Причому, одночасно на паркеті може перебувати не більше 4 – х легіонерів. Вже в наступному сезоні ліміт на легіонерів в заявці хочуть зменшити до 4 -х.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: УНН

Читайте також: